10

O nama

Budva je poznata kao metropola crnogorskog turizma i prepoznatljiva kao grad sa naboljim noćnim provodom u regionu. Paris Night Club nalazi se u samom centru Budve, na glavnom šetalištu i izdvaja se po svom ambijentu.

Za vas smo obezbijedili pravi ugođaj – od najpofesionalnijeg ozvučenja i rasvjete, do ljubaznog osoblja koje će vam učiniti boravak još prijatnijim. Ugostili smo najveće zvijezde estradne scene i poznate DJ-eve… Oni koji su osjetili provod i energiju PARIS Night Club-a odlučili su da ne mijenjaju mjesto za provod. Mi vas očekujemo i nudimo najbolji provod u gradu… Budite dio magije Pariza!

KOKTELI

Ništa nas ne može bolje osvježiti u vrelim ljetnjim noćima od koktela uz dobru muziku i atmosferu. Neki su slatki, neki su gorki, mogu biti miksovani sa pivom, vinom, konjakom, džinom, vodkom, rumom, tekilom, viskijem, apsintom… jednostavno, toliko je mogućih, otkrivenih i neotkrivenih kombinacija, da svako može pronaći idealan koktel po sopstvenom ukusu i izraziti svoje želje u spravljanju istog. Omiljeni koktel Cluba PARIS je, a tu su i svima dobro poznati osvježavajući Mojito, Margarita,Sex on the Beach,Manhattan,Cosmopolitan, White Russian, Blu Frog,Red Frog, Mai Tai, Cuba Libre, Long Island, Short-ovi i mnogi mnogi drugi.. Osjetite magiju koktela u našem klubu…

MUZIKA

Najbolji provod i fenomenalne žurke su imperativ za nas! Club PARIS je opremljen besprijekornim line array sistemom prestižnog proizvodjača Martin Audio i nudi zvuk koji dugo ostaje u pamćenju kao kombinacija snage i kvaliteta.
Sa sumrakom, budi se Club PARIS. Svake večeri od 20: 30 h uživajte u kvalitetnoj elektronskoj muzici i raznovrsnom programu.
Gostovanje mnogih zvijezda sa estrade učiniće vaš boravak nezaboravnim.